Postup prípravy
Krok 1.
Je to hrozne jednoduchy a rychly recept, ci uz na obed alebo veceru:)Bravčové kare si vyklepeme posolime a okorenime grilovacim korenim dame ho na rozhorucenu panvicu s olejom aby sa "opieklo" do "biela" z oboch strán, podlejeme vodou a prikryjeme.Medzitým si pripravím ryzu klasickym sposobom( jeden hrnček ryzy a dva hrnceky vriacej vody, ale najskor si ryzu na oleji opeciem aby chytila taku hnedkastu farbu nelepi sa mi potom , zalejem vodou posolim a varím az kym sa voda nevypari)
Krok 2.
Zeleninu si dam do hrnca podlejem trosku vodou a varim v prikritom hnci a ked uz je polomäkka tak odkryjem nech sa voda vypari a vmiesam maslo a varim do mäkka. Ked uz je to hotovo aj ryza aj zelenina odkryjem mäso pichnem ci je uz mäkké ak ano necham ho odkryte nech sa voda vypari a trosku sa pripecie nech ma peknu farbu( dakto vodou nepodlieva iba ho opeka ale potom je to mäso suche ako podrazka) Na zaver si spravim volske oká ktore posypem ml.červenou paprikou a servirujem :)
Krok 3.
Na ryžu zvyknem davat este petržlenovu vňatku ale tento krat som doma nemala :) na tanieri je to take farebnejsie samozrejme ak niekto chce moze si dat aj lubovolnu zeleninu ci uz kukuricu alebo pridat hribiky podla chuti :) DOBRÚ chut