Postup prípravy
Krok 1.
Karfiol predvariť do polomäkka.Nechať vychladnúť.Do vtedy si pripraviť mleté mäso,50dg,1 vajìčko, tak ako na fašírku, ( bez chleba).
Krok 2.
Túto zmes som nacápala na predvarený karfiol; ale najskôr som rozložila slaninku.Kúpte si radšej oravskù plátkovú.
Krok 3.
Pozakrývala som s plátkovym syrom a na koniec so slaninou. Na plech som dala jemne olej.
Krok 4.
Veľa netreba, masť pustí aj slaninka a zemiaky a na zemiaky som uložila obalený karfiol.
Krok 5.
Piekla necelú hod.na 180 - 200"C.
![blog-post image](https://i4.oferomat.com/images/t_730540_e3e1c48c60f4086b6930f8788ebcac6f.jpg)
![blog-post image](https://i4.oferomat.com/images/t_730540_e8210f4f12a4a1cc58a6c4e6b3f6e369.jpg)
![blog-post image](https://i4.oferomat.com/images/t_730540_d11a45a175bad553b8ab0dbcac8d2d35.jpg)
![blog-post image](https://i4.oferomat.com/images/t_730540_3a61fd5c7eb6f95d860b86f8faba4a2d.jpg)
![blog-post image](https://i1.oferomat.com/images/t_730540_5610c5a6813d986b603b3af0c14ba0f2.jpg)