Postup prípravy
Krok 1.
Mrazeny hrások dame varit aj s porom a dvoma platmi masla zalejeme vodou tak akurat aby zaliala voda hrasok nechame varit kym hrások neni mäkký
Krok 2.
Medzi tym si naklepem mäso osolim a okorenim grilovacim korenim a pridam trosku olivoveho oleja šupnem na panvicu a opekam z oboch stran do zlatova.
Krok 3.
Ked je hrasok uvareny precedim cez sitko (vodu si nechám priestotu keby bolo pyre huste az privelmi) šupnem do mixera pridam este trosku masla soli a korenia a kto chce moze aj smotanu len pozor aby to nebolo potom privelmi riedke ale zas sto ludi sto chuti.
Krok 4.
P.s lepsie je robit z hrasku bud čerstvého alebo mrazeneho konzervovany hrasok neodporúčam nema taku tu fresh peknu zelenu farbu :)
Krok 5.
Naberiem kašu nato mäsko posypem este porom a je hotovo. Dobru chut