Postup prípravy
Krok 1.
Pokrájame si mrkvu a kaleráb na kocky. Pokrájanú zeleninu dáme do hrnca a zalejeme vodou a necháme dusiť do mäkka. Kľudne môžte potom doliať vodu ak by sa vyparila.
Krok 2.
Nakrájame si mäso na kocky a okoreníme ho a osolíme. Ak máte korenie na hydinu, tak stačí len to.
Krok 3.
Keď je zelenina mäkká pridáme do nej kuracinu a dusíme. Pridáme kurkumu a kým nebude mäso hotové tak ho dusíme.
Krok 4.
Ak chcete omáčku zahustiť, tak rozmiešajte v pohári v zimnej vode( len trochu vody) zemiakový škrob. Potom ho vlejte do kuracieho soté.
Krok 5.
Kuskus: 1 pohár kuskusu zalejte 1, 5 pohárom prevarenej vode a dajte 1 PL olivového oleja. Na ozdobu dajte paradajky.