Recept na Kysnuté Cesto Bezlaktózové

blog-post image

Postup prípravy

Krok 1.

Ohriať mlieko.

Krok 2.

Rozdrviť droždie do mlieka.

Krok 3.

Zasypať cukrom a preosiatou múkou.

Krok 4.

Nechať kysnúť.

Krok 5.

Všetko vymiešať ručným mixérom s hnetacími metličkami 5 minút pri maximálnych otáčkach.

Krok 6.

Cesto posypat hladkou múkou a nechať kysnúť.

Krok 7.

Ak chceme urobiť vianočku, pridáme aj hrozienka.

Krok 8.

Potrieť vajíčkom.

Krok 9.

Piecť na 220°C.

Krok 10.

Po upečení zabaliť do fólie, aby nevyprchala vlhkosť.

Krok 11.

Skladovať prikryté čistou utierkou.

blog-post image
blog-post image
blog-post image
blog-post image
blog-post image
blog-post image
blog-post image