Postup prípravy
Zvládne ho aj začiatočník.
Krok 1.
Cesto spracujeme vo veľkej mise a rozdelíme na 2 polovice.
Krok 2.
Každý kus vyvaľkáme na samostatný papier na pečenie a položíme na plechy.
Krok 3.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200°C. Cesto je veľmi rýchlo upečené (5 minút). Po upečení necháme cesto na papieri vychladnúť.
Krok 4.
Plnka1: Z mlieka, žĺtka, pudingu a hladkej múky uvaríme puding a necháme vychladnúť.
Krok 5.
Zvlášť vymiešame práškový cukor, Perlu a maslo. Všetko musí mať izbovú teplotu.
Krok 6.
Do vychladnutého pudingu vmiešame zmes cukru a masla.
Krok 7.
Z cesta opatrne strhneme papier a vložime jedno do vysokého plechu.
Krok 8.
Natrieme plnku.
Krok 9.
Plnka2: vyšľaháme vychladenú šľahačku so stužovačom. Pred došľahaním prisypeme vanilkový cukor.
Krok 10.
Došľaháme a natrieme na puding.
Krok 11.
Navrch dáme druhý plát cesta hladkou stranou hore. Posypeme práškovým cukrom.
Krok 12.
Dáme do chladničky stuhnúť. Krájame o 3-4 hodiny, keď cesto zmäkne.
Krok 13.
Zákusok uchovávame v chladničke.