Postup prípravy
Krok 1.
Z ingrediencií na cesto spravíme cesto, ktoré necháme kysnúť cca 30-40 minút. Keď je cesto vykysnuté rozvaľkáme ho na pomúčenej doske .
Krok 2.
Do hrnca si dáme variť mlieko s cukrom za stáleho miešania varíme do varu. Do kúska mlieka pridáme pudingy a rozmiešame a prilejeme do vriaceho mlieka. Uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť.
Krok 3.
Rozvaľkané cesto si rozkrojíme na obdĺžniky a naplníme vychladnutým pudingom. Druhú polovicu obdĺžnika prerežeme tri krát a zakryjeme zlatý klas a popritláčame po bokoch, aby nám plnka pri pečený nevytiekla. potrieme žĺtkom ,dáme piecť na papier n.p
![blog-post image](https://i3.oferomat.com/images/t_730540_8ad918904333c9f0b098c6aa251826ac.jpg)