Postup prípravy
Rýchla príprava a jedinečná chuť :)
Krok 1.
Ako prvý krok dáme variť cestoviny teda Tagliatelle.
Krok 2.
Medzi tým si opláchneme a okoreníme mäso, ktoré si nakrájame na menšie aj väčšie kocky. Dáme ich na rozohriaty olej a až kým nebudú opečené ich občas otáčame.
Krok 3.
Za ten čas by mohli cestoviny byť hotové a tak ich scedíme a opláchneme.
Krok 4.
Kto chce môže pesto prihriať v hrnci a pri tomto kroku pridať balkánsky syr. (Ale ja som robila na studeno) takže v mojom prípade scedené cestoviny dáme do misky, pridáme pesto, pridáme tiež hotové mäso a nadrobno rozmrvíme balkánsky syr.
Krok 5.
Všetko spolu poriadne premiešame. Pridať na vrch môžme (ale nemusíme) aj parmezán. Ozdobíme opláchnutou cherry a bazalkovým listom. Dobrú chuť